ONS PORTFOLIO MET SITES EN WERKZAAMHEDEN

In dit portfolio ziet u de sites die wij gemaakt hebben voor onze opdrachtgevers. Daarbij hebben we ook vermeld wat onze werkzaamheden zijn geweest. Meestal is dit een combinatie van een site die goed vertoond wordt op mobiel, tablet maar ook op computer / laptop.  Wij zorgen voor een site die scoort en voldoet aan de voorwaarden van Google. Alleen dan wordt uw site goed vindbaar en bereikt u nieuwe klanten.

Volledige webshop voor Museum Webshop met veel zoekvolume

MUSEUM WEBSHOP

Museum Webshop levert museale gifts en souvenirs aan zowel de retail als de consument. Voor deze webshop heeft WinkelVindbaar een nieuwe versie van Magento (webwinkelsoftware) en een goed communicerend voorraadsysteem geïnstalleerd en de webshop voor zowel de retail als de consument een fris uiterlijk gegeven. Door het schrijven van nieuwe Google-vriendelijke teksten wordt de site beter gevonden en is de omzet naar volledige tevredenheid gestegen. 

Nieuwe site voor Lanzfeld Editions

LANZFELD EDITIONS

LanzfeldEditions produceert museale gifts en souvenirs. Voor hen hebben wij een online catalogus voor de diverse producten ontworpen. Door een geheel nieuwe site is het verkeer toegenomen en straalt het bedrijf uit dat ze een betrouwbare partner zijn.

Nieuwe site voor Il Mondo Stijl

IL MONDO STIJL

De Haagse antiekwinkel Il Mondo Stijl bestaat ruim twintig jaar maar was online niet goed zichtbaar. De nieuwe site heeft aandacht voor hun bijdrages in tijdschriften en ook de maandelijks wisselende etalage wordt weergegeven. Zo ziet de klant duidelijk de sfeer die de winkel uitstraalt. Via Google zijn openingstijden, contactgegevens en foto’s opgenomen in de basisinformatie.

Nieuwe site voor De Keukenprinsen

DE KEUKENPRINSEN

Deze groothandel in keukenaccessoires wilde graag leveren aan de consument. Hiervoor hebben we een succesvolle webshop opgezet samen met Bol.com. Dit zorgde binnen 6 maanden voor gemiddeld 200 bestellingen per week.

Nieuwe site voor Marcel van den Heuvel

MARCEL VAN DEN HEUVEL

Voor Marcel van den Heuvel is een overzichtelijke site gemaakt waar de bezoeker een beeld kreeg van hem als gemeenteraadslid. Door alle werkzaamheden, artikelen, video’s en interviews van de afgelopen jaren te weergeven krijgt de bezoeker een goed beeld.

Bekijk ook de diverse pakketten om zo een idee van de kosten te krijgen. Via de contactpagina komt u eenvoudig met ons in contact en maakt u vrijblijvend een afspraak om de kansen te bespreken.